MUKICA: Beba ne može da plače, jede i guta (VIDEO)

Medison Gil iz Samerseta u Velikoj Britaniji jedina je osoba sa ovim poremećajem. Nakon 14 meseci, devojčica ide kući, ali će joj biti potrebna odgovarajuća nega u vidu cevi pomoću kojih će se hraniti

  • 0

Medison Gil iz Samerseta u Velikoj Britaniji ima 14 meseci, ali bez obzira na njen uzrast, ona tek sada napušta porodilište. Naime, ova bebica ne može da plače kao ni da sisa ni da guta, zbog čega je više od godinu dana provela u bolnici.

Doktori ističu kako je njeno stanje jako retko i da veruju da je ona jedina osoba sa ovim poremećajem. Nakon 14 meseci, devojčica ide kući, ali će joj biti potrebna odgovarajuća nega u vidu cevi pomoću kojih će se hraniti.

Njena mama Tamsin Vateli (21) rekla je kako je veoma uzbuđena jer se njena devojčica vraća kući.

- Tako sam srećna, ne mogu da verujem da će ona konačno moći da spava u sobi pored naše - rekla je uzbuđena majka.

Prvi problem sa Medison doktori su primetili odmah po rođenju kada beba nije plakala. Iako su je odmah odveli kući, majka je morala da vrati bebu u bolnicu jer su primetili neobično ponašanje kod nje.

- Bilo je jako čudno, ona se stalno smejala, ali njen plač je više ličio na cviljenje, nigde suza nije bilo. Takođe, nije htela da sisa - priča majka.

Iako su lekari po rođenju rekli da Medison ništa neće moći da radi sama, ona već hoda i veoma dobro napreduje kod fizioterapeuta.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA