Otac plaća ćerki da ne koristi Fejsbuk

Ako do sredine aprila ne pristupi mreži, 14-godišnja Amerikanka će od oca dobiti 50 dolara, a ukoliko izdrži do 26. juna, dobiće još 150 dolara

  • 10

Konačno je pronađeno rešenje za sve zabrinute roditelje, koji ne mogu da odvoje svoju decu od Fejsbuka. Umesto da stalno proveravaju nove poruke, i njihove statuse, mogu jednostavno da sa njima potpišu ugovor o nekorišćenju Fejsbuka!

Amerikanac Pol Bajer potpisao je ugovor sa svojom 14-godišnjom ćerkom (“Ugovor o deaktivaciji Fejsbuka”) prema kom ona ne sme da koristi ovu društvenu mrežu do kraja juna, a on će joj za to platiti 200 dolara.

Bajer je potpisao ugovor s ćerkom u kojem je navedeno da će mu ona dati šifru svog profila za Fejsbuk, koju će on promeniti i deaktivirati profil kako bi bio siguran da ga ona neće koristiti, a ako do sredine aprila ne pristupi mreži, dobiće 50 dolara, odnosno ako izdrži do 26. juna dobiće još 150 dolara.

Interesantno je da se potpisivanja ugovora o nekoriščenju Fejsbuka setila Polova ćerka. Lukava tinejdžerka htela je da zaradi novac, pa je rekla ocu da neće biti na Fejsbuku određeno vreme ako joj on to plati. Takođe, rekla je i da joj je ova mreža već dosadila tako da izbegavanje Fejsa ne bi trebalo da joj predstavlja problem, a usput će zaraditi i 200 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevnik.hr /Foto:  http://practicalsustainability.blogspot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA