MONSTRUOZNO: Dadilja brutalno šamara bebu! (VIDEO)

Potresan snimak pokazuje dadilju (55) kako brutalno šamara devetomesečnu bebu. Maleni dečak, rođen 2012. godine, treće je dete u porodici, a ista žena ranije je čuvala i dvoje starije dece

  • 47

Još jedan potresan slučaj zlostavljanja deteta od dadilje stiže iz Rusijenju su sumnjičavi roditelji "uhvatili" pomoću skrivene kamere koju su postavili u svom domu.

Potresan snimak pokazuje dadilju (55) kako brutalno šamara devetomesečnu bebu. Maleni dečak, rođen 2012. godine, treće je dete u porodici, a ista dadilja ranije je čuvala i dvoje  starije dece.

Roditelji su postali sumnjičavi kad su uočili da beba neprestano plače i često zabija lice u stolicu za ljuljanje. Pitali su dadilju da li zna uzrok tome, a ona im je rekla da je glavni razlog to što su roditelji dečaka previše razmazili pa on neprestano plače i traži  da se nosi u naručju.

Srećom, roditelji njenoj priči nisu poverovali, već su monstruoznoj dadilji postavili zamku. Snimak je predat policiji, a dadilji preti zatvorska kazna.

Pogledajte video-snimak:

(M. R. / Izvor: Index.hr / Video i Foto: You Tube)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Stfn

    8. februar 2013 | 15:56

    Da sam ja ne mestu ovih roditelja pre nego sto bih predao snimak u policiju pokrsio bih svaku kosku ovoj dadilji!

  • niko

    8. februar 2013 | 17:12

    suze su mi krenule ja ne mogu da verujem da ovakvi ljude postoje,sto me ne ostave pola sata snjom srce bi joj na zivo vadila,kucka jedna matora..

  • Dajana

    8. februar 2013 | 14:16

    A nmg vjerovati sta zena radi pa nju treba udaviti...Fuj odvratna je...Jadna bebica.. :'(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA