SEKSI STJUARDESE: Vlada zabranila golišavi kalendar! (FOTO)

- Avio-kompaniji "Nok Air" nedostaje osećaj društvene i kulturne odgovornosti i ignoriše posledice svojih poteza - rekla je Prisana Pongtatpitakkul iz tajlandskog Ministarstva kulture

  • 1

Jedna tajlandska avio-kompanija cenzurirana je od strane svoje vlade nakon što je objavila "nepristojni kalendar" prepun seksi modela časopisa "Maksim". Reč je o avio-kompaniji "Nok Air", koja je poznata po niskim cenama, a odnedavno i po 12 seksi devojaka koje su im stvorile probleme, ali i dovele kompaniju do svih svetskih medija.

Međutim, tajlandskom Ministarstvu kulture zasmetala je upotreba ženskih tela u marketinške svrhe, što pomalo podseća na domaću situaciju od pre nekoliko godina.

- Nedostaje im osećaj društvene i kulturne odgovornosti i ignorišu posledice svojih poteza - rekla je Prisana Pongtatpitakkul iz ministarstva.

Čelnici "Nok Aira" ne misle da su pogrešili i dodaju da je njihov posao oduvek bio seksi, kao i da mušterije obožavaju kalendar.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA