BOŽJA BEBA: Rođena sa dva lica, svi joj se klanjaju! (FOTO)

Beba pati od veoma retkog urođenog poremećaja, a u njenom selu veruju u to da je inkarnacija Hindu boginje. Roditelji, zadovoljni statusom u selu, odbijaju da potraže pomoć specijaliste

  • 7

BIZARNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Aprila 2008. godine u Indiji dogodilo se nešto što se zaista retko viđa - rodila se beba sa dva lica. Porodica deteta odmah je odbila specijalni medicinski tretman za njihovo novorođenče jer smatra da to prkosi njihovoj Hindu boginji.

Medicinsko objašnjenje ovog fenomena, koji je gori od svega o čemu smo nedavno pisali u tekstu o najgorim mutacijama, jeste to da dete pati od kraniofacijalnog dupliranja, što predstavlja veoma redak urođeni poremećaj, usled čega dolazi do dupliranja lica. Zbog toga Lali, rođena u siromašnoj radničkoj porodici u blizini Nju Delhija, ima dodatni par očiju, nosa i usta.

Indijski mediji navode da je u stanju da trepće sa sva četiri oka, kao i da može da koristi i jedna i druga usta podjednako.

Anomalija je dala novorođenčetu dobar status u siromašnom selu sa stotinak stanovnika, u kojem sada svi hrle ka njemu tražeći blagoslov.

Porodica je shvatila da je beba drugačija od ostalih i ne želi da je odvede kod specijaliste.

- Ona je dobro. Spava, jede i plače kao i svaka normalna beba. Lokalni doktor rekao je da je sve u redu sa našom unukom - rekao je Bram Sing, devojčicin deda.

On, međutim, insistira na tome da je dete inkarnacija Hindu boginje, i ističe to svakodnevno puštajući religiozne himne sa razglasa svoje kuće.

Seljani veruju da je Lali, što na indijskom znači crvena, u stvari potekla od Šakti - Hindu boginje moći.

- Rođenje ovog deteta je čudo i božiji znak ovom selu- rekao je Daular Ram, starešina sela.

(M. R. / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lord

    16. februar 2013 | 14:56

    Sta brt, trebala je dobiti blizanca i oni su se spojili, ima mnogo takvih slucajeva, dve glave, dva srca , cetiri noge.... De je to bozja beba.

  • Sigiii

    16. februar 2013 | 13:45

    Za ovu bebu se bas moze reci da je dvolicna :p

  • Novica Manic

    16. februar 2013 | 19:04

    Ma ciganska posla. Ne zna se ko koga kerembeci pa se svasta radja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA