Snimljen porođaj žene nasred ulice (FOTO)

- Obezbeđenje i Hitna pomoć su mislili da smo pijani i da se zavitlavamo sa njima. Vikala sam "porađam se" pre nego što sam gurnula, i moja mala devojčica se našla u rukama moje majke - kazala je ona lokalnim medijima

  • 0

Šokantni trenuci porođaja jedne žene nasred ulice snimljeni su od strane CCTV kamera, iako su pripadnici obezbeđenja mislili da je pijana, a Hitna pomoć da je studentkinja koja se sa njima šali.

Kim Lejton (25) je dobila trudove kod svoje kuće i hitno krenula ka porodilištu, ali se porodila ispred šoping centra "Idn" u Gornjem Vikombu, u Velikoj Britaniji.

- Mislili su da smo pijani i da se samo zavitlavamo sa njima. Vikala sam "porađam se" pre nego što sam gurnula, i moja mala devojčica se našla u rukama moje majke - kazala je ona lokalnim medijima.

Kim, koja već ima sina starog četiri godine, odlučila je da devojčicu, tešku 2,8 kilograma, nazove Lijen Idn, drugo ime je po šoping molu ispred koga je došla na svet.

(Telegraf.rs / Izvor: TheSun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA