Beskućnik vratio dijamantski prsten vlasnici! (VIDEO)

Bili Rej Haris, prosjak iz Kanzas Sitija, u svojoj posudi za novac pronašao je skupoceni prsten, koji je sačuvao i čekao da se vrati njegova vlasnica. Ona ga je nagradila novacem koji je imala u novčaniku

  • 2

JOŠ IMA POŠTENIH LJUDI! Bili Rej Haris, beskućnik iz Kanzas Sitija, iznenadio se kada je u svojoj posudi u koju su mu ljudi ubacivali novac video veliki dijamantski prsten. Iako je bez problema mogao da ga proda za nekoliko hiljada dolara, on je sačuvao prsten i kada se narednog dana pojavila vlasnica Sara Darling, on joj ga je vratio, a ona mu je u znak zahvalnosti dala sav novac koji je imala u novčaniku.

Dok je Haris prosio na ulici, Sara Darling se zaustavila pored beskućnika i udelila mu nekoliko dolara. Međutim, nije primetila da je iz njenog otvorenog novčanika ispao skupoceni verenički prsten. Nekoliko sati kasnije, Bili Rej je, dok je prebrojavao "pazar", među sitnišem pronašao komad nakita i, kako je izjavio za lokalnu televiziju KCTV5, nije mu ni palo na pamet da proda prsten jer je znao da će se vlasnica vratiti.

Unezverena Sara Darling se rasplakala kada je shvatila da je izgubila prsten koji za nju ima veliku sentimentalnu vrednost i nakon što je preturila celu kuću, setila se da joj je možda ispao dok je davala novac Harisu. Sledećeg dana je došla do mesta na kojem je on prosio i rekla mu: "Možda sam ti juče greškom dala veoma vrednu stvar", a on ju je pitao: "Da li je to prsten?"

Presrećna Sara, koja je dobila natrag svoju dragu uspomenu, poštenog prosjaka nagradila je novcem koji je imala kod sebe, a zanimljivo je to da ovo nije prvi put da Haris pronađe vredan nakit. Pre nekoliko godina, na ulici je našao šampionski prsten Superbola, koji je izgubio jedan igrač Okland Rejdersa. Bili Rej je pronašao vlasnika, koji ga je nagradio trodnevnim boravkom u hotelu sa pet zvezdica i pozamašnom novčanom nagradom.

Pogledajte izveštaj televizije KCTV5:

(A. N. / RT.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA