BIZARNO: Spaljuju oči zbog lepote (VIDEO)

Jedan od korisnika kineskog sajta tt.mop.com slikao je svoju majku dok je bila kod kozmetičara. Lice joj je prekriveno peškirom, koji je zapaljen na mestima koja joj pokrivaju oči

  • 2

Ljudi su oduvek preduzimali ekstremne mere zarad zdravlja i lepote. Banje i saloni širom sveta pokušavaju da prodaju sve vrste preparata i tretmana, ali je malo njih čudno kao kozmetički tretman prikazan na fotografiji, koja je nedavno objavljena na kineskom sajtu tt.mop.com.

Jedan od korisnika sajta slikao je svoju majku dok je bila kod kozmetičara. Lice joj je prekriveno peškirom, koji je onda zapaljen na mestima koja joj pokrivaju oči.

Ovaj postupak nije tako redak kao što biste mogli da pomislite. U pitanju je "huo liao", lečenje vatrom, a to je rasprostranjena forma alternativne medicine.

Podrazumeva spremanje "tajnog eliksira", kojim se natapa peškir, koji se zatim postavlja na problematično mesto. Potom se dodaje alkohol, koji se zapali i nakon nekoliko sekundi ugasi.

O blagotvornosti tretmana nema mnogo dokaza, a većina mesta koja ga pružaju tvrde da ćete se nakon njega "osećati sjajno".

Pogledajte kako izgleda tretman leđa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA