ŠIŠAJ MIŠKO! Frizer sa povezom preko očiju (VIDEO)

Klijenti koji posećuju frizere uglavnom su zabrinuti da bi mogli dobiti lošu frizuru, međutim, mušterije Olega Maksakova imaju veću brigu - da li će imati oba uha nakon obavljenog posla

  • 1

Oleg Maksakov, frizer iz Sevastopolja u Ukrajini, ima veoma jedinstven način šišanja svojih klijenata - sa povezom na očima.

Većina klijenata koji posećuju frizere su zabrinuti da bi mogli dobiti lošu frizuru, međutim, mušterije Olega Maksakova imaju veću brigu - da li će imati oba uha nakon šišanja.

- Volim da testiram svoju veštinu. Meni je šišanje način da meditiram, svaka frizura je novi izazov. Strukture kose, različiti ljudi i sve je različito svaki put - rekao je Oleg, koji je prvo naučio da šiša levom rukom, a zatim sa obe ruke u isto vreme.

Sudeći po lokalnim medijima, Maksakov je postao veoma popularan nakon što se proširila priča o njegovoj veštini, a njegova prva mušterija bila je osoba koja mu najviše veruje - njegova majka.

Talentovani Ukrajinac počeo je da šiša kada je imao samo 10 godina. Jedan od prvih "žrtava" bila je igračka dugokosog superheroja. Usavršio je svoju veštinu tokom vojne škole koju je pohađao u Sankt Peterburgu u Rusiji, kada je i shvatio da želi da mu to bude budući poziv.

Oleg dolazi iz porodice vojnika i imao je problema dok rodbina nije prihvatila njegov poziv.

- Vredelo je jer ne možete pobeći od samog sebe - u suprotnom biste živeli tuđi život i nikad ne biste bili ispunjeni u potpunosti - rekao je Maksakov.

Oleg Maksakov ovu čudnu praksu sprovodi u salonu u kom radi, naplaćujući je po regularnoj ceni šišanja. Samo najhrabrijima nudi da se na njima usavršava.

Pogledajte video-snimak:

(M. R. / Izvor: tsnukraine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA