Tuži roditelje za 200.000 dolara zato što ga ne vole! (VIDEO)

Beskućnik iz Bruklina traži odštetu jer smatra da ga roditelji ne vole i ne podržavaju dovoljno. Majka mu poručuje da nemaju taj novac i da bi bilo bolje da pronađe posao

  • 3

Bruklinski samozvani reper beskućnik krivi roditelje za njegovu trenutnu situaciju, kao i za nedostatak ljubavi i pažnje, pa od njih traži odšetu za duševni bol.

Bernard Bej (32), beskućnik iz Bruklina u Njujorku, tuži svoje roditelje zato što ga ne vole i ne podržavaju dovoljno. Mladić od njih zahteva 200.000 dolara kompenzacije za bol.

U svom nedavnom intervjuu, Bej navodi da je sa 12 godina pobegao od kuće jer ga je porodica zlostavljala, psihički i fizički. On proteklih 12 godina dom pronalazi po prihvatilištima za beskućnike, a nekoliko puta je čak bio i u zatvoru. S obzirom na to da smatra da su njegovi roditelji krivci za sve kroz šta je prošao, podneo je tužbu protiv njih na Bruklinskom sudu u kojoj ih optužuje da se osećao "nevoljeno i prepušten surovom svetu".

U tužbi koju je sam napisao Bej traži sumu od 200.000 dolara nadoknade štete i zahteva isplatu hipoteke na zgradu koja je u njihovom posedu, jer mu sredstva trebaju da bi otvorio dve prodavnice.

- Ne mislim da me roditelji vole, niti da mi pružaju podršku. Emotivno i verbalno  me zlostavljaju - rekao je Bej.

On tvrdi da su ga roditelji, kada im je otišao u posetu, naterali da čeka 45 minuta pre nego što su ga pustili u kuću. Samoprozvani reper smatra da bi 200.000 dolara koje zahteva pomoglo celoj porodici, a ne samo njemu.

Međutim, mladićeva majka rekla je da stvari nisu kako ih je njen sin opisao. Ona ističe da oni nisu u mogućnosti da mu daju tu sumu novca jer i sami žive u socijalnom stanu, a zgrada u Bruklinu, čiju hipoteku želi mladić, i nije potpuno u njihovom vlasništvu. Ona je, takođe, rekla da njen sin nije radio ni dana u životu i da bi bilo najbolje da se zaposli.

- Nadam se da ću se dogovoriti sa roditeljima i da nećemo morati da prolazimo kroz sve ovo. Ako budu sarađivali, definitivno ću odbaciti tužbu - rekao je Bej, za koga je jedan od članova porodice naveo da ima psihičkih problema.

(M. R. / Izvor: MStarz.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA