AMERI O NOVOM PAPI: Jevrejin je, al' najlepši! (VIDEO)

Popularni komičar Džimi Kimel na teren je poslao novinarku čiji je zadatak bio da pita Amerikance šta misle o novom papi kako bi saznao da li prate situaciju u Vatikanu. Materijal sa kojim se vratila verovatno je nadmašio sva njegova očekivanja

  • 2

Popularni američki komičar Džimi Kimel nadmašio je samoga sebe, a sebe su svojim neznanjem nadmašili i žitelji najmoćnije zemlje sveta.

Naime, Kimel je na teren poslao novinarku čiji je zadatak bio da pita Amerikance šta misle o novom papi kako bi saznao prate li oni uopšte situaciju u Vatikanu. Materijal sa kojim se vratila verovatno je nadmašio sva njegova očekivanja.

Jednom gospodinu nije uopšte bilo sumnjivo što je papa Jevrejin, drugom što se razveo od supruge, a jednoj dami što je tinejdžer!

- U redu je to što je novi papa Jevrejin. Papa ionako ne bi smeo da ima samo jednu religiju - rekao je mladić koji se istakao iz gomile, premda ni odgovore svih ostalih sudionika ankete ne treba potceniti.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA