Gole veganke grudima kuvaju ručak (FOTO)

Predstavljamo vam "Naked Vegan Cooking", odnosno "Gole veganke koje kuvaju", kuvarski blog prepun ukusnih i jednostavnih recepata za ljude koji odbijaju da jedu sve što je životinjskog porekla, i ujedno krcat golim ženskim telima čije fotografije nisu taknute Fotošopom

  • 0

Dobrodošli u 21. vek, epohu u kojoj više nije dovoljno ne jesti životinje, biti vegan ili vegetarijanac, to više nije dovoljno ekscentrično i alternativno. Sve veći i veći broj ljudi danas odbija da jede meso, u nekim zemljama čak i do petina ukupne populacije.

Zbog toga, neki misle da − ako žele da slave život − moraju da slave i ljudsko telo, a ne postoji bolji način za to od skidanja do gole kože.

Predstavljamo vam "Naked Vegan Cooking", odnosno "Gole veganke koje kuvaju", kuvarski blog prepun je ukusnih i jednostavnih recepata za ljude koji odbijaju da jedu sve što je životinjskog porekla, i ujedno krcat golim ženskim telima čije fotografije nisu taknute Fotošopom.

Oni, kažu, veruju u ukusnu hranu i pozitivnu sliku tela.

Greta, Džes i Luk, koje su pokrenule čitav projekat, kažu da vole da kuvaju gole, za sebe, za svoje prijatelje i ljubavnike, u kući, u Mančesteru, u kojoj žive zajedno.

Otvoreni su za sve predloge, pa tako, ako želite, možete i sami da skuvate nešto goli i da pošaljete fotke sa receptom, bilo da ste muško ili žensko.

Ako se na tako nešto odlučite, javite nam. Rado ćemo objaviti vašu priču.

(M. B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA