Žena (29) pije 36 litara svinjske krvi nedeljno, ali više voli ljudsku (VIDEO)

Tatu umetnica iz Kalifornije je u poslednjih deset godina popila dovoljno krvi da se napune 23 kade, uključujući i ljudsku krv. "Osećam potrebu kao neko ko oseća potrebu za cigaretom. Pijem krv dok čitam, slikam ili se opuštam. Dodajem je u supe i u jela, a kada pravim "Bladi Meri", koristim pravu krv", kaže Mišel

  • 12

Mišel (29) je u emisiji "Moja čudna zavisnost" na kanalu TLC rekla da joj je ljudska krv omiljeno piće, ali da gasi žeđ sa 36 litara svinjske krvi nedeljno.

Tatu umetnica iz Kalifornije je popila dovoljno krvi u poslednjih deset godina da se napune 23 kade, uključujući i ljudsku krv.

- Osećam potrebu kao neko ko oseća potrebu za cigaretom. Pijem krv dok čitam, slikam ili se opuštam. Dodajem je u supe i u jela, a kada pravim "Bladi Meri", koristim pravu krv - kaže Mišel.

- Više volim svinjsku krv u odnosu na goveđu, ali se trudim da pijem što više ljudske krvi. Krv muškaraca i krv žena imaju različit ukus, pošto je krv muškaraca definitivno gušća - rekla je Mišel.

Mišel ima dogovor sa prijateljem Džonijem da pije krv direktno iz njegove ruke jednom nedeljno, nekada i do pet minuta. Ranije je pila krv iz drugih ljudi, ali insitira da ne postoji opasnost zato što pije samo iz bliskih prijatelja i ljudi koji su testirani na bolesti.

Počela je da pije krv kada je bila tinejdžer, kada je bila depresivna i kada se samopovređivala oštrim predmetima i videla kako joj krv curi niz ruke. Više se ne samopovređuje, ali je nastavila da pije krv i procenjuje da je do sada popila 4.500 litara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • uzas

    22. mart 2013 | 16:04

    opste je poznato da ljudki zeludac i organizam odbacuju krv koja se unosi na taj nacin,tako da ako je popila jednu casu,mogla je samo da je povrati! tako da ne jedite govna mnogo,nezalice....

  • nezadovoljština

    22. mart 2013 | 14:56

    Ne verujem američkim televizijama. Ko je gledao Taboo na Nat. Geo. Srbija mogao je da vidi masu debilnih naturščika kao u Preljubnicima. "Sve ću da odglumim za $30".

  • Karlo Gerić

    22. mart 2013 | 18:56

    psihijatrija je mila majka za ovu budalu od žene..nemam riječi od kad sam ovo pročitao..fuj i katastrofa.ovo nije ludilo ovo je neka teška izopačena bolest..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA