NEDOUMICA: Jesu li to farmerke ili je guza? (VIDEO)

Želeći da se našali sa svojim mušterijama, jedna kompanija postavila je na Jutjubu reklamu za "najuže farmerke na svetu". Mnogi kupci zapitali su se kada će se farmerke naći u prodaji, ne shvatajući da modeli u spotu nose samo "body paint"

  • 5

Kompanija "Amerikan igl" postavila je na Jutjub reklamu za "najuže farmerke na svetu". Video "Skinny skinny jeans" pogledalo je već skoro milion ljudi, a mnogi od njih poverovali su da je reč o pravim farmerkama.

Modeli u spotu, naravno, nose samo "body paint", ali pričaju o svojim divnim utiscima pri nošenju ovih nepostojećih farmerki.

- Kao da ne nosim ništa - kaže jedan od modela.

Potpredsednik marketinga "Amerikan igla" Bob Holobinko kaže da mnogi koji su videli reklamu nisu shvatili da je u pitanju boja za telo.

- Hteli smo malo da se našalimo sa našim mušterijama, i veoma smo se obradovali njihovim reakcijama. Mnogi su nas kontaktirali da nas pitaju kada će ove farmerke biti u prodaji, ne shvatajući da je reč o boji za telo - rekao je Bob Holobinko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA