SEČA PENISA: Sin (40) ga odsekao sebi i ocu (67) zbog smaka sveta!

"Oko 1.30 posle ponoći osumnjičeni je upao u očevu spavaću sobu sa kuhinjskim nožem i odsekao mu penis. Onda je odsekao i svoj. Njegova majka je bila svedok", kažu u policiji, i dodaju da je hteo da odseče i zetovljev, kao i da je prethodno celo veče pričao o smaku sveta

  • 0

Malezijski muškarac je odsekao penis svog 67-godišnjeg oca, pre nego što je odsekao i svoj, verujući da dolazi smak sveta.

Obojica su u kritičnom stanju u bolnici u Kuala Terenganu, gde doktori pokušavaju da im prišiju odsečene delove tela.

Krvavi incident se dogodio u nedelju, rano ujutru, a osumnjičeni, koji je star 40 godina, takođe je hteo da odseče penis i svom zetu, koji je uspeo da pobegne iz sela sa ostatkom prestrašene porodice.

Osumnjičeni se prošle nedelje vratio u selo svojih roditelja, a u subotu je okupio celu porodicu i celu noć im pričao da "dolazi kraj sveta".

- Oko 1.30 posle ponoći, kada je njegov otac otišao u krevet, osumnjičeni je upao u njegovu spavaću sobu sa kuhinjskim nožem i odsekao mu penis. Onda je odsekao i svoj. Njegova majka je bila svedok - kažu u policiji.

Policija je pozvana oko 4 ujutru i dva muškarca su prebačena u bolnicu. Policija kaže da napadač nema istoriju mentalnih bolesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA