GOLI GLUMCI: Budili usnulu gledateljku (VIDEO)

Voditelj i još četiri glumca pokušali su da probude ženu galamom i pesmom, a da bi joj buđenje bilo još ugodnije, oni su se skinuli i ostali samo u boksericama. Usnula gledateljka se napokon probudila, ali njeno iznenađenje je izostalo

  • 1

Na Jutjubu se nedavno pojavio snimak sa predstave pod nazivom "The great improvisation show" u Holandiji, koji prikazuje buđenje usnule gledateljke koje bi mnogo žena samo poželelo.

Gledateljki čuvenog holandskog šoua očigledno predstava nije bila dovoljno zanimljiva jer je čvrsto zaspala. Jedan od učesnika ju je primetio i odlučio da se našali sa njom.

Voditelj i još četiri glumca pokušali su da probude ženu galamom i pesmom, a da bi joj buđenje bilo još ugodnije, oni su se skinuli i ostali samo u boksericama. Usnula gledateljka se napokon probudila, ali njeno iznenađenje je izostalo.

Da li je žena toliko umorna da nije ni mogla da odreaguje ili je možda navikla da je okružuju naga muška tela, ne znamo, ali sigurno da bi mnoge dame, ukoliko izuzmemo buku, poželele ovakav prizor kad otvore oči.

Pogledajte video-snimak:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA