Našla sestru bliznakinju posle 25 godina na Jutjubu! (VIDEO)

Obe devojke rođene su u Severnoj Koreji 19. novembra 1987. godine i bile su usvojene u različitim porodicama

  • 1

Samanta Futerman (25) iz Los Anđelesa je glumica, a Anais Bordier (25) je student umetnosti u Londonu, koja je odrasla u predgrađu Pariza. Naizgled, ove dve devojke ne vezuje ništa sem godišta, ali samo naizgled, jer njih povezuje neraskidiva krvna veza.

Obe devojke rođene su u Severnoj Koreji 19. novembra 1987. godine i bile su usvojene u različitim porodicama.

Anais je nedavno pronašla Samantu, potpuno slučajno. Ona je na Jutjubu videla snimke koje je njena sestra postavljala na ovaj kanal.

Njihova nesporna sličnost odmah joj je bila sumnjiva. Posle pretrage na Guglu i Fejsbuku, devojke su razmenile poruke na ovoj društvenoj mreži i zaključile da imaju mnogo toga zajedničkog.

Bliznakinje koje su pomoću Jutjuba pronašle jedna drugu posle četvrt veka sada žele da prikupe novac i snime film u kojem bi pred kamerama organizovale prvi susret i upoznavanje u Evropi.

Dokumentarac "Bliznakinje" zasad je prikupio 13.000 američkih dolara od neophodnih 30.000, koliko je potrebno za troškove puta, iznajmljivanje opreme, filmske ekipe i DNK testova za njih dve.

Pogledajte prvi razgovor bliznakinja na Skajpu:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Strahinja

    28. mart 2013 | 13:35

    Ionako su svi Kinezi isti, svejedno dal je bliznakinja ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA