Čivava spasila devojčicu od pitbula

Iako osam puta manji od svog protivnika, hrabri psić je dokazao da ima junačko srce. Bez oklevanja je izašao pitbulu "na megdan"

  • 8

Čivava Hani postala je heroj u Kanadi, nakon što je spasla život svoje male vlasnice koju je napao pitbul.

Džena Deroše (8) iz Čilivaka, u provinciji Britanska Kolumbija, igrala se u dvorištu svoje kuće kada ju je napao pitbul iz susedstva. Pas je najpre ujeo devojčicu za koleno, a zatim i za lice kada je "intervenisala" Hani, četvorogodišnja čivava Dženine bake.

Iako osam puta manji od svog protivnika, hrabri psić je dokazao da ima junačko srce. Bez oklevanja je izašao pitbulu "na megdan". Pobesneli pitbul je tada pustio devojčicu i krenuo u poteru za čivavom.

Čuvši krike, vlasnica pitbula izašla je iz svoje kuće i nekako uspela da smiri životinju. Džena, koja je zadobila ozbiljne povrede lica, hitno je odvedena u bolnicu, gde je operisana.

Agresivni pitbul je u međuvremenu uspavan.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • jadna devojcica

    29. mart 2013 | 09:31

    A u Srbiji bi dusebriznici za prava zivotinja osuli paljbu po jadnoj devojcici jer je svojom igrom isprovocirala pitbula. A naravno, vlasnik psa bi brze bolje odveo psa negde, i bez problema uzbegao uspavljivanje krvolocne zivotinje.

  • русија

    29. mart 2013 | 04:16

    требало је и власника " успавати"

  • Miki

    29. mart 2013 | 17:07

    Pitbull je isto kao i druge rase pasa nista bolji niti losiji po pitanju agresivnosti. Npr ako uzmete psa bilo koje vrste i od malena ga ucite da bude krvolocan i da kida sve pred sobom on ce to i raditi kad poraste znaci sve je u odgoju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA