POTRESNO: Čovek slikao bitku svoje žene sa rakom (FOTO)

Anđelo Merendino kaže da mu je slikanje svoje žene delovalo kao terapeutsko iskustvo, a fotografije ga podsećaju na činjenicu da su se borili zajedno. Bez njih, naglašava on, ne bi bio u stanju da prebrodi gubitak ljubavi svog života

  • 3

- Znao sam da je Džen ona prava čim sam je prvi put ugledao. Bila je prelepa i divna osoba koju bi svako poželeo u svom životu. Slušala vas je pažljivo i kada bi vam pričala, imali ste osećaj da ste najbitnija osoba na svetu - kaže Anđelo Merendino, fotograf koji je snimio bitku svoje žene sa tumorom.

Zaprosio ju je u italijanskom restoranu u Njujorku, venčali su se u Central parku, i bio je - kako sam kaže - najsrećniji čovek na svetu, a njene oči koje je gledao tokom ceremonije venčanja "držale su ceo svet u sebi".

Iz svake reči koja prati ovu foto-galeriju izbija ljubav, kao što možete da vidite. Zbog toga, tragedija je još veća.

Nakon pet meseci braka, rečeno im je da Dženifer ima kancer. Rekao joj je da će to zajedno da prebrode: bio je sa njom sve vreme, ali ona je bitku izgubila.

Anđelo kaže da mu je slikanje svoje žene delovalo kao terapeutsko iskustvo, i podseća ga na činjenicu da su se borili zajedno. Bez njih, naglašava on, ne bi bio u stanju da prebrodi gubitak ljubavi svog života.

- Moraš me gledati u oči, samo tako mogu da preživim ovaj bol - rekla mu je na bolesničkoj postelji.

Četitri godine borbe, četiri godine tretmana. Džen je preminula u 39. godini života.

Pogledajte foto-galeriju u kojoj je dokumentovana njena bitka:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dutch

    2. april 2013 | 14:24

    Mucenica. Nek je Gospod primi u carstvo nebesko.

  • meri

    2. april 2013 | 12:32

    Zalosno

  • akšas aakisaj

    10. april 2013 | 23:43

    E,tugo moja...ko je bio svedok ovoga nosiće slike u očima i duši....to je nešto što se opisati ne može,gledajući voljeno biće koje očekuje pomoć koju mu ne možeš pružiti...strašno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA