SISOSTORAN: Restoran sa prsatim kelnericama! (FOTO) (VIDEO)

Prvi restoran koji svoje mušterije od 1983. godine privlači na ovaj način je "Huters", koji je nedavno dobio veoma jaku konkurenciju, a "Tilted kilt", "Twin peaks" i "Canzaciti" samo su neki od njih

  • 2

Kriza potresa ceo svet, pa i ugostitelje koji u želji da privuku mušterije pribegavaju raznim trikovima. Novi hit u svetu su "Breastaurants", odnosno restorani u kojima će vas ugostiti razgolićene prsate kelnerice.

Golotinja prodaje sve, pa u slučaju Amerikanaca i hranu. Naime, prvi lanac restorana koji je svoje mušterije, još davne 1983. godine, počeo da mami na ovaj način je "Huters" (Hooters). U ovim restoranima, hrana je u drugom planu, jer ćete više vremena provesti zagledani u duboki dekolte kelnerice nego u hamburger na tanjiru.

S obzirom na to da ovaj čuveni lanac godišnje ostvari zaradu od milijardu američkih dolara, ne čudi što se ovim primerom poslužila i konkurencija, pa su devojke u uskim majicama, pripijenim suknjicama i šorcevima počele da šetaju po restoranima širom Amerike.

Među najpopularnijim su "Twin peaks", "Tilted kilt" u kojem su kelnerice odevene u suknjice i topove sa prepoznatljivom "škotskom šarom" i "Canzaciti".

Konkurencija je veoma jaka, što pokazuje i pad prodaje akcija najstarijeg "Hutersa" za 3, 5 odsto u 2012. godini.

I dok se mnogi restorani širom Amerike zatvaraju, izgleda da su ovi "sisostorani" pronašli formulu uspeha, jer broj njihovih poseta neprestano raste.

Pogledajte video:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoro

    1. april 2013 | 20:36

    Ove konobarice su amaterke. Kod nas su devedesetih Ukrainke sluzile pice i hranu gole.

  • vaš novinar

    2. april 2013 | 05:24

    Hooters je Američki sleng za sise. Sex prodaje....;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA