Žena umrla od seksa sa psom zbog alergije na njegovu spermu!

Irski mediji preneli su da su preminula žena, inače majka četvoro dece, i Šon Mekdonel (57) planirali ovaj bizarni čin dopisujući se na internetu, kao i da je ona dobrovoljno pristala na seks sa Šonovim vučjakom

  • 40

Šon Mekdonel (57) optužen je za sodomiju i veruje se da je prva osoba koja će po zakonu biti osuđena za ovaj akt. On se pojavio pred Okružnim sudom u Limeriku u Irskoj zbog optužbe da je vučjaku naredio da ima seksualni odnos sa ženom (43) koja je umrla od alergijske reakcije izazvane ovim činom.

Irski mediji preneli su da su preminula žena, inače majka četvoro dece ,i Mekdonel planirali ovaj bizarni čin dopisujući se na internetu, kao i da je ona dobrovoljno pristala na njega.

Kasnije te večeri, nakon snošaja, ženi je pozlilo i ona je primljena u lokalnu bolnicu, u kojoj je ubrzo preminula.

Testovi su pokazali da je umrla usled teške alergijske reakcije slične onoj koja može biti izazvana reakcijom na kikiriki.

(Telegraf.rs / Izvor: thejournal.ie / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Perica

    3. april 2013 | 16:38

    Jadna zena...kakav uzas.

  • Perica

    3. april 2013 | 18:34

    Ivana, deluje kao da je tvoj mozak onako dobrano ispran...i to na 90c. Kako uppste mozes tako da pricas za ljudsko bice koje nikoma nista nije naudilo, i neduzno nastradalo, a pri tome je i necija majka. Stvarno uzas kako su ljudi kod nas postali bezdusni.

  • Ivana

    3. april 2013 | 17:11

    A što je jadna?! Bolje da je otisla prvo na ispiranje mozga. Ne bi joj se ni ovo dogodilo...odnos sa psom...o boze cujes li ovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA