Sestre bacile u smeće skelet rođenog brata!

Njegovo raspadnuto telo pronašli su radnici koji su renovirali kuću u kesama za đubre, koje su ostale kada se porodica iselila, rekli su u policiji

  • 0

Dve žene u Japanu godinama su bez znanja živele sa mumificiranim telom svog brata, a kada su konačno shvatile da je mrtav, pokušale su da ga bace u đubre.

Japanka stara 49 godina rekla je policiji da je otkrila osušeni leš Masaoa Tadana kada su ona i njena sestra pokušale da se isele prošlog novembra, ali da nije želela da je kritikuju i da je mislila da može da se otarasi skeleta sa smećem.

Nije poznato koliko dugo je Tadano, koji bi imao 48 godina u tom trenutku, bio mrtav, ali je bio dovoljno dugo da od njegovog tela ostane samo skelet. On je živeo sa svoje dve sestre u staroj kući na severu Hokaida, ali se zatvorio u sobu i nije komunicirao sa njima godinama, i one nisu imali pojma da je mrtav.

Njegovo raspadnuto telo pronašli su radnici koji su renovirali kuću u kesama za smeće, koje su ostale kada se porodica iselila, rekli su u policiji.

Slučaj ove žene je poslat tužiocu, ali ona nije uhapšena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA