HOLANDIJA: Ugostitelj nudi pržene krompiriće sa prelivom od kanabisa

Albert van Beek u svojim lokalima u Amsterdamu i Utrehtu nudi mušterijama pržene krompiriće prelivene "zelenim sosom sa jakim mirisom kanabisa"

  • 3

Jedan holandski ugostitelj došao je na ideju da u svoju ponudu uvrsti pržene krompiriće sa prelivom od kanabisa!

Kako prenosi AFP, Albert van Beek u svojim lokalima u Amsterdamu i Utrehtu nudi mušterijama pržene krompiriće prelivene "zelenim sosom sa jakim mirisom kanabisa".

- Često viđam ljude kako šetaju i puše džoint. Miris kanabisa često je prisutan u mojim lokalima, pa sam došao na ideju da i ja nešto da preduzmem - objasnio je on, dodajući da su mušterije veoma zadovoljne njegovom novom kreacijom.

- Neki su mi rekli da im se zavrtelo u glavi nakon nekoliko zalogaja, ali to je nemoguće. Koristim ekstrakt industrijske konoplje, koja se koristi u proizvodnji užadi i odeće. Aktivni sastojak droge THC je izvađen, tako da preliv ima ukus, ali ne i dejstvo kanabisa - rekao je dovitljivi ugostitelj.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • to sam ja

    9. april 2013 | 21:32

    Zgodno

  • Svetac

    10. april 2013 | 06:28

    Dileje unistavju robu

  • Zapad Bato Moj

    11. april 2013 | 19:02

    To je u holandiji sasvim normalno i pecurke sa prelivom kanabisa, sasvim normalno je i da policajac ima kod sebe 0,8 gr.hašiša za licno konzumiranje a da nepricam o bordelima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA