Baku (65) zbog veštičarenja pretukli, nahranili izmetom i zaboli joj štap u anus (FOTO)

Dal Bahadur, sin starice, kaže da je Nirin sin umro istog dana kada je i rođen pre osam godina, i da ona od tada optužuje njegovu majku za crnu magiju

  • 2

Jedna starica je skinuta do gole kože, nemilosrdno pretučena i nahranjena ljudskim fekalijama u gradu Beladipuru u nepalskom distriktu Kailaliju, zbog optužbe za navodno veštičarenje.

Sestričina Nira Rana i njen muž Ramsing Rana prebili su Radžu Kumari Ranu (65) i obrijali joj glavu zato što se bavila crnom magijom, kojom je "ubila" Nirinog novorođenog sina pre osam godina.

- Grupa od oko 30 ljudi uletela je u našu kuću u ranim jutarnjim časovima i tukla moju suprugu štapovima. Nira ju je udarala čime je stigla. Toliko su je tukli da su joj zubi poispadali. Potom su je nahranili izmetom iz noćne posude. Jedan mladi nasilnik joj je na kraju zabo štap u anus - rekao je Nahara Rana, suprug žrtve.

Dal Bahadur, sin starice, kaže da je Nirin sin umro istog dana kada je i rođen pre osam godina, i da ona od tada optužuje njegovu majku za crnu magiju.

Policija je uhapsila sve vinovnike ovog zločina, a Radža Kumari Rana se oporavlja u bolnici.

- Ponižena sam - skromno je rekla starica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Djurdja

    14. april 2013 | 20:52

    O bože mili,jadna žena..stvarno,nemam reči :((

  • русија

    15. april 2013 | 02:52

    шта би их код над било кад би то кажњавали ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA