TELEFONSKI SEKS: Britanac na hotlajn spucao 100.000 evra!

Voldruma (45) je prošle godine ostavila devojka, pa je tugu pokušao da zaboravi uz seksi glasove nepoznatih devojaka. Svakodnevno je zvao "Studio 66", čiji minut razgovora košta tri funte

  • 2

Britanac Kevin Voldrum moraće da plati telefonski račun od neverovatnih 100.000 evra!

Voldruma (45) je prošle godine ostavila devojka pa je tugu pokušao da zaboravi uz seksi glasove nepoznatih devojaka. Svakodnevno je zvao "Studio 66", ekskluzivni hotlajn, na kome minut razgovora košta tri funte.

Kada mu je stigao prvi astronomski račun za telefon, nije ga platio, niti je obraćao pažnju - već je bio "navučen". Istu liniju zvao je 60 puta dnevno i nabio račun od 100.000 evra.

Ugašena mu je SIM kartica, a tek tada je kontaktirao s mobilnim operaterom, jer mu je trebala sledeća "doza" seksi razgovora.

Predstavnici kompanije rekli su da planiraju da mu izađu u susret, i da će mu, zato što je zavisnik, skinuti nekoliko desetina hiljada evra sa računa.

Problem je u tome što Voldrum nastavlja da zove, ali odbija da plati ostatak računa.

(Telegraf.rs / Izvor: Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Perkonx

    19. april 2013 | 00:03

    Kakvo bre izlazenje u susret?! Debili! Onda neka kafane izlaze alkoholicarima u susret i daje im besplatno pice jer su zavisnici! Glup on, a kompanija jos gluplja! Treba da im nabije milion dolara racun i ne plati, kad su ovce!

  • hofmannnn

    21. april 2013 | 10:06

    Debil nek IDE u ja ni kucu pa nek slusa glasove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA