Mladić oženio smrtno bolesnu majku (23) da bi joj ispunio poslednju želju!

Malo nakon što joj je dijagnostikovan rak jetre, Kejli je sastavila listu poslednjih želja, a najveća od svih bila je da ima venčanje za pamćenje, što je uz pomoć svoje najbolje drugarice i ostvarila

  • 6

Mlada Britanka Kejli Gaf (23) bila je očajna kada joj je pre više od godinu dana ustanovljen neizlečivi rak jetre, odlučila je da ne ide na hemoterapije već da ispuni nekoliko poslednjih želja sa svoje liste, među kojima joj je najveća bila da ima spektakularno venčanje.

Kejli, samohranoj majci dečaka Kaija (2), lekari su rekli da uprkos operaciji nema šanse za oporavak i da bolest  napreduje velikom brzinom.

Umesto dugotrajnih i mukotrpnih hemoterapija, Kejli je odlučila da da otkaz na poslu i poptuno se posveti svom sinu.

- Posle duge hemoterapije spavam po ceo dan, ne mogu da jedem niti da spavam - rekla je devojka.

Malo nakon dijagnoze, Kejli je sastavila listu poslednjih želja, a najveća od svih bila je da ima venčanje za pamćenje.

Iako nije imala partnera, njena najbolja drugarica Keti Birč organizovala je njen lažni najvažniji dan. Naime, Birčova je angažovala zgodnog manekena Denija Viskera da "igra" ulogu mladoženje.

Kejli su sređivali frizeri i šminkeri pre nego što je zakoračila u starinski "jaguar" koji je srećan par odvezao do zamka u kojem je venčanje bilo zakazano.

Gosti, među kojima je bila i njena najbliža rodbina, sa nestrpljenjem su čekali da se pojavi zgodni mladoženja iznajmljen na dan i ostvari mladinu želju.

- Bilo je malo neobično, zbog očigledno bizarne situacije, nisam mogla da prestanem da se smejem. Nisam očekivala ništa od ovoga. Nisam mogla da verujem da mi se san ostvario. Bilo je predivno - rekla je mlada, koja je bila oduševljena izgledom svog "dragog".

Ponosna mama Beverli bila je oduševljena čitavim činom i zahvalna jer je ovaj događaj svima odvratio pažnju od svega što se dešava.

Pored venčanja, na listi poslednjih želja nalazi se i plan da sa sinom poseti Legolend, Muzej Madam Tiso i londonski Akvarijum.

(M. R. / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lela

    19. april 2013 | 16:32

    Kako me ovi novinari odusevljavaju,po naslovu mladic ispada heroj a ne placeni glumac i jos zeni svoju majku!Stvarno zalosno,ali zalosno za novinarstvo!

  • anita

    18. april 2013 | 19:45

    Zalosno i tuzno ,al Gde. Je pravi covek i otac njihovog sina?

  • Nenad_Bg

    18. april 2013 | 22:24

    Krajnje dirljiva priča :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA