JEZIVO: Skuvao i pojeo sopstveni prst! (FOTO)

Dejvid Plejpenc je rekao da ga je oduvek intrigirao kanibalizam i kakvog je ukusa ljudsko meso, međutim, pošto je jesti drugog čoveka nelegalno, do sada nije zadovoljio svoju znatiželju

  • 1

Dejv Plejpenc izgubio je prst i deo ruke nakon motociklističke nesreće, ali umesto da baci amputirani deo tela, on ga je poneo kući, skuvao i pojeo, a kosti čak zadržao kao suvenir.

Hirurzi su rekli Plejpencu da moraju da mu amputiraju prst koji je potpuno pocrneo nakon nesreće. Muškarac iz Kolčestera u Eseksu, Engleska, pitao je da li može da ponese prst sa sobom nakon procedure, čemu se lekari nisu protivili. Dejvid je rekao da ga je oduvek intrigirao kanibalizam i kakvog je ukusa ljudsko meso, međutim jesti drugog čoveka je nelegalno, tako da Plejpenc do sad nije zadovoljio svoju znatiželju.

Sada, kad je imao svoj prst na raspolaganju, znao je da niko neće moći da ga uhapsi zbog toga, pa je odlučio da proba sopstveno meso.

Međutim, radoznalost nije bila jedini razlog koji je naterao Plejpenca na ovaj bizaran čin.

- Znam da zvuči ludo, ali nije u pitanju bila samo znatiželja. Prst je bio veliki deo mene, preveliki da bih ga izgubio. Shvatio sam da ako budem pojeo svoj prst i sačuvao kost, ne gubim deo sebe - rekao je Plejpenc.

Svoj naum je ispunio nakon što se oporavio, a začine nije dodao jer je hteo da oseti pravi ukus mesa.

Nakon što je priznao prijateljima svoj čin, naišao je na različite komentare, od gnušanja do odobravanja. Uverio je sve da ga ovaj slučaj nije pretvorio u kanibala poput Hanibala Lektora. Ovo je bilo jedinstveno iskustvo koje ne planira da ponovi.

Dejv je čak postavio fotografiju svog skuvanog prsta na društvenu mrežu Fejsbuk, ali naveo je da to nije uradio da bi nekome "ubio" apetit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA