Ovo je prvi čokoladni hotel na svetu! (FOTO)

Pored prenoćišta u jednoj od 13 "čokoladnih" soba, prilikom svog odmora možete da pohađate kurs za pravljenje ove poslastice i pijuckate ukusne braonkaste koktele

  • 0

Za sve ljubitelje čokolade u engleskom gradu Bornmut otvoren je prvi hotel čokolade, gde za 75 evra možete da uživate u čokoladnom doručku, ručku i večeri i sopstvenoj čokoladnoj fontani, koja se nalazi u svakoj sobi.

Hotel "Čokoladni butik" prvi je hotel na svetu koji je u potpunosti posvećen čokoladi.

Pored prenoćišta u jednoj od 13 "čokoladnih" soba, prilikom svog odmora možete da pohađate kurs za pravljenje čokolade i pijuckate koktele sa čokoladom.

Jedna od posebnih ponuda je i grupna poseta hotelu, gde odrasli mogu da se ponašaju kao deca i uživaju u ponoćnim čokoladnim poslasticama.

Po dolasku, gosti posećuju kuhinju gde isprobavaju sve čokoladne specijalitete kuće, ali i uče kako sami da ih naprave.

Pored poslastica svaki gost može da napravi svoj portret od crne, bele i mlečne čokolade.

U popodnevnim časovima gosti mogu da pohađaju kurs pravljenja koktela od čokolade za hotelskim barom gde dobijaju po tri pića kao što su čokoladni martini i čokomaster.

Nakon sveg tog uživanja u čokoladi, možete da se odmorite u svojoj sobi koja je uređena u stilu čokolade.

A ako tokom noći poželite nešto slatko, ljubazno osoblje će vam napraviti neku poslasticu u kuhinji i doneti vam je u sobu.

Vlasnik i idejni tvorac hotela Geri Vilson kaže da se "čokolada nalazi u svemu što je u ponudi u hotelu, a to je ono o čemu pravi ljubitelji čokolade sanjaju."

(M. R. / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA