TO JE UČITELJICA: Dobila otkaz zbog golišavih fotki!

Olivia Sprauer (26) je rekla da je od nje zatraženo da podnese ostavku kada je potvrdila direktoru škole da je za potrebe snimanja pozirala u donjem vešu

  • 4

Profesorka u jednoj srednjoj školi na Floridi primorana je da podnese ostavku, jer je otkriveno da, u slobodno vreme, radi kao foto-model.

Olivia Sprauer (26) je rekla da je od nje zatraženo da da otkaz kada je potvrdila direktoru škole da je za potrebe snimanja pozirala golišava.

Model, koji radi pod imenom Viktorija Valentajn Džejms, planirala je da napusti posao u školi krajem meseca da bi se posvetila karijeri foto-modela.

Ona je predavala engleski jezik u Srednjoj školi "Martin Kaunti" u Boka Ratonu, na Floridi, a kada je direktor video jednu od njenih fotografija koja mu je poslata, pozvao ju je u svoju kancelariju.

Nakon što je potvrdila da je ona na fotografiji, od nje je zatraženo da napusti svoju poziciju profesorke, a obezbeđenje ju je ispratilo do izlaza iz škole.

Olivija kaže da sada želi da završi fakultet i nastavi karijeru modela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA