MANIJAK: Napravio dete detetu (VIDEO)

Porodica iz Teksasa je verovala komšiji, koji je bio u njihovoj kući više puta i nisu ni pretpostavljali da ima nameru da seksualno zlostavlja njihovu ćerku

  • 4

Porodica je bila užasnuta nakon što je komšija silovao njihovu ćerku, a ona ostala trudna. Porodica je verovala komšiji, koji je bio u njihovoj kući više puta i nisu ni pretpostavljali da ima nameru da seksualno zlostavlja njihovu ćerku.

Sve je otkriveno kada je 11-godišnja devojčica iz Hjustona, u Teksasu, saznala da je sedam meseci trudna. Devojčica je priznala da je imala seks sa 21-godišnjim komšijom Devonom Deandreom Dejvis-Vilijamsom.

Dejvis-Vilijams je uhapšen i optužen da je više puta seksualno zlostavljao dete, piše u evidenciji o hapšenju. Istražitelji su rekli da je Dejvis-Vilijams, koji je živeo preko puta žrtve, dolazio svakog dana dok je njena majka bila na poslu. Takođe je sa devojčicom razmenjivao SMS poruke.

Devojčicu je majka odvela kod doktora i saznala da je u sedmom mesecu trudnoće. Tada je policija uhapsila Dejvis-Vilijamsa i zaplenila devojčicin telefon da bi zabeležili sve poruke koje su razmenjivali.

Beba je rođena carskim rezom, prema rečima Sare Meri Kinli, glasnogovornice tužilaštva.

Dejvis-Vilijams je zadržan u pritvoru i određena mu je kaucija od 50.000 dolara.

Pogledajte reportažu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • GoranM

    11. maj 2013 | 22:55

    Mora da je mala imala 100 kila kad je tek u 7 mesecu provalila da je trudna...

  • Lud Zbujen

    11. maj 2013 | 23:13

    Pa bilo je lepo a sto tuzba ako se druzili

  • to sam ja

    13. maj 2013 | 16:54

    A stvarno jos su se dopisivali pa mogla je mami rec prije ako ju je zlostavljao vjerojatno ju je ucjenjivo s nečim nekako ko ce ih znat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA