Dobio džinovski bruh zbog bakterije u pivu (FOTO)

Australijanac Džon Mekdonald (59) nije razmišljao šta bi moglo da se kreće u reci u kojoj je pecao, pa je nastavio da pije iz flašice piva koja mu je prethodno ispala u vodeni tok: to se pokazalo kao najveća greška u njegovom životu

  • 0

Čuveno pravilo "tri sekunde" - koje kaže da kada vam nešt padne na zagađenu površinu imate tri sekunde da ga sklonite pre nego što se inficira - očito nije važilo u slučaju ovog 59-godišnjeg Australijanca tokom njegovog pecanja na reci Brizbejn.

Penzioner Džon Mekdonald 20. marta prošle godine nije razmišljao šta bi moglo da se kreće u reci u kojoj je pecao, pa je nastavio da pije iz flašice piva koja mu je prethodno ispala u vodeni tok. Samo tri časa kasnije shvatio je da je pogrešio: osetio je užasan i nesnosan bol u stomaku.

Stomačni virus je počeo da leči u lokalnoj bolnici, ali tvrdi da ni jedan antibiotik nije pomagao. Osam dana kasnije, primljen je na kliniku kako bi bio operisan.

- Nisam bio u stanju ni da jedem ni da pijem u tom trenutku, pa mi je prijatelj savetovao da je najbolje da odem u bolnicu - seća se on.

Operacija nije bila uspešna, pa je podvrgnut i drugoj, koja je takođe bila neuspešna. Mekdonald je do tada već pao u komu a doktori su njegovoj porodici već saopštili da će njihov voljeni umreti.

Međutim, prebačen je na drugu kliniku gde je ponovo operisan. Ovoga puta, operacija je bila uspešna ali su one prethodne dve propale ostavile trajne posledice: zaradio je bruh i sam kaže da je izgledao kao da je trudan.

Rečeno mu je i da će morati da bude operisan još šest puta.

- Doktor mi je rekao da sam tempirana bomba, a uvek sam u bolovima - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: NorthernStar.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA