BOLESNO: Žena zatrudnela sa lešom u mrtvačnici!

Žrtva je doživela postmortalnu erekciju dok su je kupali, a Marmadjukova - pošto je bila sama u prostoriji - iskoristila je situaciju i veoma se iznenadila kada je mrtvak doživeo orgazam posle nekoliko minuta. Sada planira da traži alimentaciju od pokojnikovih naslednika

  • 7

Jedna 38-godišnja žena, zaposlena u mrtvačnici, uhapšena je i određena joj je kaucija u iznosu od 250.000 američkih dolara nakon što je zatrudnela sa lešom.

Navodni zločin se dogodio u mrtvačnici "Mourning Glory" u Leksingtonu u Misuriju, Amerika. Policija je Felisiti Marmadjuk optužila za skrnavljene leša i nekrofiliju.

Kako navode nadležne službe, žrtva je doživela postmortalnu erekciju dok su je kupali, a Marmadjukova - pošto je bila sama u prostoriji - iskoristila je situaciju i veoma se iznenadila kada je mrtvak doživeo orgazam posle nekoliko minuta.

Nekoliko nedelja docnije, Marmadjukova je bila pozitivna na test za utvrđivanje trudnoće tokom rutinskog medicinskog pregleda. Doktor, kome je objasnila okolnosti, obavestio je policiju.

Marmadjukova je uhapšena, a planira da tuži naslednike mrtvog čoveka zbog alimentacije.

(Telegraf.rs / Newspitter.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA