Plavušu juri policija, hvalila se na Tviteru da je zgazila biciklistu!

U tvitu na nalogu @emmaway20, koji je trenutno ugašen, ova pripravnica u računovodstvenoj službi napisala je: “Oborila sam biciklistu - imam pravo prvenstva, on ionako ne plaća ni porez na korišćenje puteva! #glupibiciklista"

  • 4

Da vam se kao vozaču dogodi da udarite biciklistu, verovatno biste premrli od straha, ali Ema Vej (21) je smatrala da je to nešto čime treba da se pohvali na Tviteru.

U tvitu na nalogu @emmaway20, koji je trenutno ugašen, ova pripravnica u računovodstvenoj službi napisala je: “Oborila sam biciklistu - imam pravo prvenstva, on ionako ne plaća ni porez na korišćenje puteva! #glupibiciklista"

Ironija sudbine je da joj se verovatno ništa ne bi desilo da nije odlučila da celom svetu ispriča šta je uradila, jer povređeni biciklista Tobi Hokli nije nameravao da je prijavi. Njena poruka na Tviteru izazvala je, međutim, buru protesta i privukla pažnju policije. Sinoć je policija potvrdila da je pokrenula istragu protiv gospođice Vej, a na njenom nalogu na Tviteru nije bilo novih poruka.

Raniji tvitovi sigurno joj neće ići naruku. U jednom, pored fotografije snimljene sa vozačkog sedišta, koja prikazuje vozilo ispred nje koje se sporo kreće, napisala je:

“Ovo je razlog što kasnim. Uvek se zaglavim iza neke notorne budale.”

Pobesneli biciklisti tvrde da je upravo Ema Vej “notorna budala” i prosledili su njenu poruku policiji. U drugoj poruci na Tviteru, koju su takođe poslali policiji, nalazi se fotografija njenog kilometar-sata, koji pokazuje brzinu od 95 milja na sat (152 kilometra na sat), što je 25 milja iznad ograničenja na tom putu.

Živopisna pripravnica je verovatno shvatila u kakvoj je nevolji kada je na Tviteru primila sledeću poruku od policije u Norfolku: “Dobili smo obaveštenja o sudaru sa biciklom. Savetujemo vam da se javite policijskoj stanici, ako to još niste uradili.”

Biciklista Tobi Hokli (29), kuvar iz Noriča, kaže da se “spasao nekim čudom” nakon što ga je u nedelju udario automobil.

- Kola su se pojavila u mrtvom uglu i za dlaku izbegla biciklistu ispred mene. Približila mi se sa strane, ostao sam bez ogledala i odleteo sa biciklom u živu ogradu. Zaista me je jako udarila. Prava je sreća što sam preživeo - kaže Hokli, i dodaje da je povredio lakat i odrao koleno, jer ga izbola živa ograda.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bunar

    22. maj 2013 | 20:36

    Kazniti je najoštrije.Koji čovek može nekog udariti i pobeći.Nepružiti pomoć.Ova dotična je retardobolid.Drugačije se nemogu izjasniti.

  • Rus

    23. maj 2013 | 10:28

    Nije ni ona bezveze PLAVUSA!!!

  • Marina Marković

    22. maj 2013 | 22:22

    Bitno da si ti pametna...snobcino!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA