Nepokretnu majku na leđima odveo na surf (VIDEO)

Tužan zbog majčinog stanja, surfer Tajron je dugo razmišljao kako bi mogao da joj pomogne da ona ponovo uživa gledajući ga kako izvodi vratolomije po površini vode. I dosetio se lepljive trake

  • 3

Paskval Onore je volela da gleda svog sina kako surfuje po talasima na australijskoj Zapadnoj obali, međutim, nakon saobraćajne nesreće nije više mogla da mu bude podrška.

Majka surfera Tajrona Svona u saobraćajnom udesu je potpuno izgubila osećaj u nogama i nije više mogla da ga bodri sa plaže kao što je to nekada radila.

Tužan zbog majčinog stanja, Tajron je dugo razmišljao kako bi mogao da joj pomogne da ona ponovo uživa gledajući ga kako izvodi vratolomije po površini vode. A onda se dosetio da bi pomoću lepljive trake majka mogla da bude sa njim i na dasci.

Majku je doslovno zalepio na leđa, a zatim su zajedno otišli da jedre talasima.

Posle uspešnog surfovanja na manjim talasima majka i sin su se osmelili i sada žele da sačekaju veće talase.

- Voleli bismo da imamo proizvođača lepljive trake za sponzora. Potrošili smo već čitavu gomilu - našalio se Svon srećan zbog svog "izuma".

Pogledajte video:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA