HOROR: Britanac nosio pržene fetuse za crnu magiju!

Čou Hok Kuen (28) kupio je fetuse za 4.000 funti a planirao je da ih za šest puta veću sumu preproda na Tajvanu, ljudima koji veruju da njihovo posedovanje donosi moć, bogatstvo i sreću i koji ih drže u kućama i kancelarijama

  • 1

Jedan žitelj Ostrva priveden je na Tajlandu nakon što je kod njega pronađeno šest fetusa, starosti između dva i osam meseci, koji su bili proprženi i prekriveni zlatnim listovima kao deo rituala crne magije. Leševi nerođenih beba pronađeni su spakovani u koferu u njegovoj hotelskoj sobi u kineskoj četvrti u Bangkoku.

Čou Hok Kuen (28), koji poseduje britanski pasoš ali poreklo vodi sa Tajvana, priznao je policiji da je kupio fetuse nekoliko dana ranije za sumu od 4.000 funti, ali još uvek nije priznao od koga.

Tvrdi da je nameravao da ih prokrijumčari na Tajvan gde bi ih prodao za šest puta veću sumu novca, ljudima koji veruju da njihovo posedovanje donosi moć, bogatstvo i sreću.

On je rekao da ga je unajmio drugi Tajvanac, Kun Jićen, koji redovno putuje u ovu indokinesku zemlju kako bi nabavljao ritualne fetuse.

Obožavanje fetusa je budistička-animistička praksa poznata kao Kuman Tong koja je opisana i u drevnim tai rukopisima.

U crnomagijskim ritualima u ovoj kulturi veruje se da donose bogatstvo i često se drže u kućama i kancelarijama, ali je nužno da budu hirurškim putem izvađeni iz materica i osušeni u toku obreda koji podrazumeva izgovaranje "svetih" reči, posle čega se prekrivaju zlatnim listom.

Kuman Tong znači "zlatni beba dečak".

Čou Hok Kuen se suočava sa jednogodišnjom zatvorskom i novčanom kaznom od 40 funti.

(Telegraf.rs / Izvor: Telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA