USKORO: Piće u kafićima ćemo plaćati poljupcima (VIDEO)

Ako ste nekada želeli da svoju simpatiju odvedete na kafu, a niste imali novca, vašim problemima je kraj... makar u Australiji!

  • 3

Ako želite da popijete kafu sa svojom simpatijom, ali nemate para, ne berite brigu: sada vaše piće možete da platite usnama. Naime, vlasnici jednog kafića u Australiji ovog juna su odlučili da prodaju kafu po ceni jednog poljupca.

Kafić "Metro Sent Džejms" u Sidneju pokrenuo je kampanju "plati poljupcem" kako bi promovisao ljubav. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici kafića stavljeno je obaveštenje da je akcija počela.

- Pažnja, sidnejski ljubavnici! Dovedite svoju ljubav u "Metro Seint Džejms" i platite svoju kafu poljupcem - navedeno je na društvenoj mreži.

Neki su se zapitali da li je ova promocija samo jeftin način da bi osoblje kafića dobilo poljupce od mušterija, ali zaposleni to demantuju uz navode da oni žele da se mušterije ljube. Ovo je svakako sjajan marketinški potez i predstavlja odličnu reklamu za kafić.

Pogledajte video:

(M. R. / Izvor: theblaze.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA