DEMON: Tumor mu deformisao lice! (FOTO)

Kada se pojavio, tumor je izgledao kao mala crvena oteklina, nalik na ujed komarca, ali se zbog nedostatka novca nesrećni čovek nikada nije operisao, a rak-izraslina ne prestaje da raste

  • 4

Vo Van Ku (52) iz provincije Nin Din u Vijetnamu poznat je kao "čovek sa demonskim licem" jer mu je tumor izdeformisao čitavu facu. Doktori su naveli da je anomaliju bilo lako odstraniti, ali čovek nikad nije imao para za operaciju.

Kada se pojavio, tumor je izgledao kao mala crvena oteklina, nalik na ujed komarca, a Ku je tada imao samo 16 godina.

U bolnici je utvrđeno da je rak beninge prirode i da ga je vrlo lako odstraniti.

S obzirom na to da Ku i njegova porodica nisu mogli da priušte lečenje, on je samo otišao kući i molio se za ozdravljenje. Tumor se, međutim, neprestano širio, a taj trend i dalje traje.

(Telegraf.rs / Izvor: vietnamnet.vn)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • bane

    10. jun 2013 | 16:01

    Ne mogu da dodjem sebi,za Boga miloga zar nije postoja ni jedan moguci razlog da se covjek operise?Zasto niko svih ovih godina nije mogao da pomogne covjeku,da normalno zivi,jede,izgleda...zar treba samo da dodje reporter i napravi snimak da bi pokazao narodu kako izgleda neko ko nema novaca....strasno je to..

  • Sane

    10. jun 2013 | 23:50

    Čuj "Demon" čovjeka zahvatio tumor,jbg,život je surov.Al po čemu je demon? I on je čovjek i zamisli kaže mu neko demon,kao da mu nije dosta muke.

  • -Mileta

    11. jun 2013 | 16:32

    I kazu daje ova nasa kugla civilizovana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA