Živa skuvana jer je molila za hranu na venčanju!

Gladna devojčica molila je za hranu svatove u gradu Rudžana, ali kelner ju je odbio nekoliko puta. U jednom momentu on ju je besan podigao, ubacio u ključalu vodu i tako ubio

  • 11

Nedostatak i ugrožavanje osnovnih ljudskih prava u muslimanskim zemljama sve češće privlači pažnju javnosti. Najnoviji slučaj desio se u Pakistanu kada je jedna devojčica (6) ubijena na ceremoniji venčanja.

Devojčica Kalsum molila je za hranu svatove u gradu Rudžana, ali kelner ju je odbio nekoliko puta. U jednom momentu on ju je besan podigao, ubacio u ključalu vodu i tako ubio.

Siromašni i gladni - pored toga što moraju da prose ne bi li uštedeli za hranu - veliki deo zarade daju policiji i članovima bandi. Istražitelji navode da je prošnja postala biznis koji kontroliše mafija. Oni zapošljavaju ljude koji prosjake nadgledaju na ključnim gradskim tačkama.

Neki prosjaci mogu zaraditi više od radnika nadničara koji čitav dan kopaju ili nose cigle po gradilištu po visokim temperaturama zarađujući samo 6 dolara na sat.

Prema izveštaju Ujedinjenih nacija 49 odsto populacije čitavog Pakistana živi u siromaštvu.

(Telegraf.rs / Izvor: the express tribune)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Saska

    15. jun 2013 | 13:39

    Boze!!!! da li je ovo sto citamo stvarno postala realnost? U sta se pretvaramo mi, ljudi? Dete na tskav nacin ubiti....a o kazni nista!

  • Dejan Djordjevic

    15. jun 2013 | 15:13

    U Srbiji radnici primaju 6 dolara na dan, (za 12 radnih sati). XAXAXAXA

  • yoh

    16. jun 2013 | 09:24

    Greota je kada ljudi kazu... ovi muslimani su kao zivotinje...ne nisu..zivotinje su puno cistije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA