Čovek sa testisima teškim 45 kilograma! (VIDEO)

Operacija uklanjanja džinovskih testisa trajala je 13 sati i bila je izuzetno komplikovana jer je pacijent mogao da iskrvari do smrti ili da ostane bez penisa

  • 4

Amerikanac Vesli Voren (48) iz Las Vegasa, koji je imao mošnice teške neverovatnih 45 kilograma, uspešno je operisan. Njemu su odstranjeni testisi i trenutno se oporavlja u Kaliforniji.

Operacija uklanjanja džinovskih testisa trajala je 13 sati i bila je izuzetno komplikovana jer je postojao rizik da Voren iskrvari nasmrt, kao i da mu penis i testisi budu potpuno odstranjeni.

Na sreću, operacija je prošla bez problema i Voren se trenutno oporavlja.

- Privikavam se na svoje novo telo. I dalje nisam u mogućnosti da šetam koliko bih voleo ili da se odvezem na večeru, ali biću uporan. Počastiću sebe fenomenalnom večerom uskoro - kaže Voren.

Njegovo stanje predstavljalo je posledicu vodnjikave tečnosti koja mu se skupljala oko testisa. Vorenu je zbog toga svakodnevni život bio izuzetno komplikovan i težak. Teško se kretao, često je mokrio po sebi, a zbog toga je morao da nosi i pelene. Inače, Voren je doskora odbijao da ide na operaciju zbog straha da ne umre na operacionom stolu.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA