Padobran se loše otvorio, odbijala se od zidova! (VIDEO)

Austrijanka je pri brzini od gotovo 100 kilometara na sat nekoliko puta udarila u zidove zgrade zbog kvara na opremi. Na kraju je sletela na balkon apartmana na desetom spratu

  • 0

Austrijanka Marija Štajnmer (22) preživela je skok sa 160 metara iako joj se padobran prilikom skoka loše otvorio i tokom pada je više puta udarala u zidove hotela. Štajnmerova se bavi ekstremnim sportom, takozvanim Bejs (BASE) džampom, a skakala je u Španiji, sa jednog hotela.

Štajnmerova je pri brzini od gotovo 100 kilometara na sat nekoliko puta udarila u zidove zgrade zbog kvara na opremi. Na kraju je sletela na balkon apartmana na desetom spratu.

Koliko je sreće u nesreći imala, pokazuju njene povrede - slomila je samo nos  i zadobila nekoliko posekotina i modrica.

Austrijanka je jedina žena koja je učestvovala na svetskom prvenstvu u ekstremnim bejs skokovima. Inače,  bejs (BASE) jeste akronim sastavljen od početnih slova imenica na engleskom jeziku B- buildings (zgrade), A- antennas (antene), S- spans (mostovi), E- earth (litice).

To su četiri osnovna tipa objekata sa kojih bejs džamperi skaču uz pomoć padobrana.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA