HOMO EREKTUS: Imao erekciju 8 meseci bez prestanka!

Danijel Mecgar (44) iz Njuarka u Nju Džerziju svedočio je u sklopu svoje tužbe protiv urologa Tomasa Desperita, tvrdeći da je do svega dovela loša implementacija penilne proteze, zbog čega se nije osećao kao muškarac

  • 3

Jedan kamiondžija koji tvrdi da mu je penilni implant dao osam meseci dugu neprekidnu erekciju, prekjuče je u sudu izložio svoj slučaj i objasnio kako mu se desilo da se povuče iz društvenog života, da nosi široke pantalone i duge majice kako bi sakrio svoje stanje.

Danijel Mecgar (44) iz Njuarka u Nju Džerziju svedočio je u sklopu svoje tužbe protiv urologa Tomasa Desperita, tvrdeći da je do svega dovela loša implementacija penilne proteze, zbog čega se nije osećao kao muškarac.

Advokat odbrane tvrdi da uvek nešto može da pođe naopako u medicinskoj praksi, a takođe i da je sam urolog Mecgaru četiri meseca kasnije napomenuo da proteza mora biti uklonjena, a da se pacijent više nije pojavio.

Proteza je uklonjena avgusta 2010. godine, a zamena mu je ugrađena od drugog doktora.

Međutim, zbog svega penis mu je dvostruko manji i više se ne uzbuđuje kao ranije.

Mecgar i njegova žena Dona traže odštetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA