Ovo je čaša koja će spasiti čovečanstvo (VIDEO)

Salve Horhe bar je u Sao Paulu predstavio čašu za pivo koja može stajati uspravno jedino ukoliko je postavite na vaš telefon, što će vas naterati da se manete svojih elektronskih prijatelja i posvetite onim pravim

  • 1

Koliko puta ste otišli na piće sa prijateljima i mnogo više vremena proveli kucajući poruke i gledajući vaš mobilni telefon nego pričajući sa dragim ljudima? Jedan bar u Brazilu smislio je način kako da se izbori sa ovim problemom, a rešenje su pronašli na dnu čaše.

Salve Horhe bar je u Sao Paulu predstavio čašu za pivo koja može stajati uspravno jedino ukoliko je postavite na vaš telefon. Delić dna čaše je isečen i pomaže ljudima da se fokusiraju na svoje prijatelje, umesto na displej telefona. Naime ukoliko budu želeli da pogledaju u svoj mobilni pivo će se prosuti iz "oflajn čaše".

- Duh Salve Horhe bara jeste da okupi prijatelje u srećnom okruženju oko dobrog jela i hladnog piva - kaže Flavius Sinira, jedan od vlasnika bara.

- Oflajn čaša je poziv ljudima da dođu u bar, nakon radnog dana i isključe onlajn svet, razgovaraju sa prijateljima i žive u stvarnosti barem na nekoliko sati - dodao je suvlasnik bara Vanderli Romano.

Čašu je kreirala marketinška agencija "Fischer & Friends". Iz agencije tvrde da oblik pivske čaše i veličina sprečavaju kondenzaciju i curenje piva sa strane koje bi moglo da bude štetno za električne komponente telefona.

Ovaj izum obećava da će "spasti ljude iz onlajn sveta" i podstaći ih da govore licem u lice umesto da budu zavisni od svojih pametnih telefona.

Pogledajte video-snimak:

(M. R. / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA