MONSTRUMI: Slikali se sa delfinom na samrti, umesto da mu pomognu! (VIDEO)

Fotografisanje je, prema pisanju medija u Kini, trajalo oko 30 minuta, sve dok grupu muškaraca nisu okružili spasioci i praktično oteli nemoćnu životinju iz njihovih ruku

  • 7

Dokrajčili nemoćnu životinju! Delfin koji se nasukao na plaži u kineskom gradu Sanja u provinciji Hijanan uginuo je jer mu turisti, koji su se tu kupali, nisu pomogli već su iskoristili priliku da se fotografišu sa njim.

Nekoliko muškaraca držalo je nemoćnu životinju iznad vode pozirajući svojim prijateljima. Fotografisanje je, prema pisanju medija u Kini, trajalo oko 30 minuta, sve dok grupu muškaraca nisu okružili spasioci i praktično oteli nemoćnu životinju iz njihovih ruku. Ipak, nade za delfina nije bilo. Turisti koji su maltretirali delfina sada se suočavaju sa kaznom zbog zlostavljanja životinja.

Inače, celo skandal izbio je na videlo nakon što su se fotografije pojavile na kineskoj društvenoj mreži Weibo, posle kojih su usledili brojni negativni komentari na račun neodgovornih kupača.

- Vidi se da nisu imali nameru da pomognu već samo da se fotografišu sa delfinom. Sramotno - samo je jedan od komentara na internetu.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA