≫ 

ČOVEK POSTAO PAS: Pogledajte njegovu morbidnu transformaciju (UZNEMIRUJUĆE) (FOTO)

Galerija fotografija nastala je još 2004, a na slikama se vidi tok plastične operacije, odnosno transplantacija njuške, ušiju i drugih delova sa odsečene pseće, na ljudsku glavu

  • 69

Brazilski umetnik Rodrigo Braga (37) šokirao je svet nakon objavljivanja galerije neverovatno realističnih fotografija na kojima se vidi bizaran proces transformacije čoveka u psa.

Galerija fotografija nastala je još 2004. godine, a na slikama se vidi tok plastične operacije, odnosno transplantacija njuške, ušiju i drugih delova sa odsečene pseće, na ljudsku glavu. Rezultat svega je više nego bizaran čovek-pas.

Pri stvaranju fotografija korišćena je silikonska ljudska glava i prava njuška psa koji je eutanaziran u jednom azilu za napuštene životinje jer, nažalost, niko nije hteo da ga usvoji. 

Veliki broj društava za zaštitu životinja osudio je rad brazilskog umetnika koji je na svojoj poslednjoj izložbi 2012 u Sao Paulu, predstavio seriju fotografija koje oslikavaju sukob između čoveka, prirode i životinja.

Pogledajte fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Duka

    27. jun 2013 | 16:48

    Glava je silikonska nije prava....to pod jedan ,a pod dva ovog nazovi unetnika treba u ludnicu poslati...Taj je za lecenje.....Bolestan svet,sta nam se desava ljudi???????

  • Sandra

    27. jun 2013 | 16:38

    J uuu majko mila pa sta ce sad ne moze ni da izadje u javnost ovakav...Sokirala sam se.Izgledao je sasvim okej pre operacije... stvarno ne shvatam poentu ovoga...

  • lejla996

    27. jun 2013 | 17:26

    Jadan pas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA