Kineskinja pronašla šest odsečenih glava u torbi!

Žena, koja inače u okolini jezera sakuplja otpatke, ugledala je poluotvorenu torbu kako pluta i pošto joj se učinilo da iz nje vire ljudski ostaci privukla ju je obali

  • 6

Penzionerka (68) iz Kine pronašla je šest odsečenih ljudskih glava u jednoj torbi koja je plutala u jezeru u gradu Bengbu. Žena, koja inače u okolini jezera sakuplja otpatke, ugledala je poluotvorenu torbu kako pluta i pošto joj se učinilo da iz nje vire ljudski ostaci pa ju je privukla obali.

Šokirana prizorom pozvala je policiju, koja je najpre posumnjala da je takav stravičan zločin počinila neka od bandi.

Međutim, kasnija istraga pokazala je da su odsečene glave zapravo ukradene iz obližnjeg medicinskog instituta, a potom bačene u jezero. Istražitelji su do takvog zaključka došli pošto su medicinski eksperti ustanovili da su na svakoj od odsečenih glava vidljivi rezovi koji se obično rade prilikom operacija na mozgu. Pored toga kofer je mirisao na formalin.

Lokalni institut je takođe sproveo istragu o tome kako su glave nestale. Prema pisanju kineskih medija, iz Instituta su čak izjavili da su glave u odličnom stanju i da mogu da budu iskorišćene u nekon narednom istraživanju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ccc

    30. jun 2013 | 17:20

    Hoce li se ikada desiti nesto lepo u Kini?

  • HaniBani

    30. jun 2013 | 18:59

    To je ta antikineska propaganda

  • C-18

    1. jul 2013 | 01:06

    A šta treba da se radi? Da se veliča Kina možda? Pa kinezi su prepravili Srbiju, a to je još uvek ništa. Kad god neko nešto kaže protiv Srba i Srbije, nikom ništa, ali zato ako se spomenu u negativnom svetlu neke druge zemlje, narodi ili rase, onda je to mrznja i rasna i verska diskriminacija... PROBUDITE SE LJUDI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA