SREĆA U NESREĆI: Voz pregazio devojku, čudom preživela! (VIDEO)

Devojka se ljuljala na peronu dok je čekala dolazak voza, zatim je pala na šine, preko nje je prešao jedan vagon, ali je pravim čudom ostala nepovređena

  • 7

Devojka iz Češke imala je ogromnu sreću jer je pravim čudom preživela iako ju je pregazio voz. Sudeći po snimcima sigurnosnih kamera na stanici metroa u Pragu, ona se ljuljala kao da je pijana.

Nakon kratkotrajnog teturanja, devojka je pala na šine. Jedan putnik koji je čekao metro pokušao je da je izvuče, ali nije uspeo jer je naišao voz. Preko devojke je prešao jedan vagon, a kompozicija se nakon toga zaustavila.

Zaprepašćeni ljudi na stanici očekivali su užasan prizor iskasapljene devojke, međutim, na iznenađenje svih, devojka je uz pomoć nekoliko putnika i mašinovođe ustala nepovređena. Ona je odbila da ode na lekarski pregled, a izjavila je da nije bila pijana već je pala jer je bila umorna.

Prema rečima portparolke policije, devojka je ostala živa jer je nakon pada ostala da leži nepomično.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Luka Mandic

    2. jul 2013 | 19:04

    Ovo se zove "safety zone",naime,prostor koji dijeli dio podloge od voza,danasnje firme koje prave vozove i metroe,pravi zaobljen pod istih,pa bi i do 75 cm visok objekat mogao da prodje neozledjeno..

  • swe

    2. jul 2013 | 16:10

    Ala je ova izdrogirana!!!

  • X

    2. jul 2013 | 15:54

    Bila je izmedju sina sklupcana i nepomicna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA