SPRDNJA: Devojčica se namazala kremom i misteriozno nestala!

Još jedna od šaljivih i bizarnih vesti pojavila se ovih dana na internetu po kojoj se, navodno, devetogodišnja devojčica namazala kremom za podmlađivanje i misteriozno nestala

  • 10

U moru bizarnih vesti koji se danima pojavljuju u medijima izdvojila se i ova šala gde je, navodno u, Krapinsko - zagorskoj županiji, porodici Zametak misteriozno nestala ćerka jedinica devetogodišnja Maja.

Kako tvrde na sajtu biscani.net Maja Zametak (9) iz Špičkovine subotnjeg kobnog jutra igrala se bez roditeljskog nadzora, kada se namazala kremom  koja podmlađuje i nestala.

- U jednom trenutku izgubili smo je iz vida. Počeli smo je dozivati i tražiti po celoj kući. Suprug je bez uspeha pretražio celi gornji sprat, a ja sam pregledala kompletan donji deo kuće. Kad sam ušla u kupatilo, imala sam što videti. Igračke su bile svuda razbacane, a moja najnovija čudotvorna krema, koja pomlađuje deset godina, bila je otvorena i napola potrošena – rekla nam je utučena majka Mirela Zametak.

Ovaj je slučaj najmisteriozniji nestanak nekog deteta na našim prostorima. Policija već šesti dan tapka u mraku, a roditelji nikako ne mogu odgovoriti što se točno dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miloš

    3. jul 2013 | 18:22

    Meni je ovde vest da postoji mesto koje se zove Špičkovina. Nađite tamo nekog ko se preziva Škurac i vi ste kraljevi.

  • Ela

    3. jul 2013 | 18:42

    To je bila krema koju kada namazete izgledate 10 godina mladje xD i ona se jadna vratila u p.m.

  • Cika Covek

    3. jul 2013 | 19:57

    Nek je potraze za godinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA