Devojka (22) zarobljena u telu devojčice (5)!

- U ovim godinama sam trebala da nosim brushalter, ali moje grudi nikada neće porasti. Nikada nisam dobila menstraciju i neću moći da imam dece - kaže Laksi Jadav koja će do kraja života biti visoka oko metar i imati oko 20 kilograma

  • 10

Tragična sudbina zadesila je Indijku Laksi Jadav (22) koja će zbog retkog hormonskog poremećaja do kraja života biti visoka samo 99 centimetara i teška 19 kilograma, odnosno imaće visinu i težinu koje odgovaraju šestogodišnjoj deci.

- Gledala sam svoje drugarice i drugove kako rastu i kako im se tela menjaju. Ja sam zaustavljena u vremenu. U ovim godinama sam trebala da nosim brushalter, ali moje grudi nikada neće porasti. Nikada nisam dobila menstraciju i neću moći da imam dece - priča Jadav koja je usled poremećaja prestala da raste kada je imala pet godina.

Da njena sudbina bude još tragičnija, ona je mogla da ima normalan život da je primala odgovarajuću hormonsku terapiju na vreme, kada je imala 16 ili 17 godina. Ipak, zbog siromaštva u kojem živi sa svojom petočlanom porodicom, koja sastavlja kraj sa krajem sa svega 100 evra mesečno, takva terepija je za nju ostala nedosanjani san jer samo jedan tretman košta oko 800 evra.

Devojka iz okoline Nju Delhija kaže i da je da je puna strahova zbog svog hendikepa.

- Jednom sam videla kako je dete iz našeg komšiluka oteto i odvedeno kombijem. Od tada sam prestravljena. Kad kod vidim kombi uplašim se i bežim. Takođe, plašim se i da ću biti silovana. Zbog svoje visine i konstitucije sam laka meta. Retko idem sama van kuće - kaže devojka koja se ipak nada da će u budućnosti moći da se osamostali.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA