Renovirao kuću da izgleda kao mesto zločina! (FOTO) (VIDEO)

Na prozoru kuće u jednom američkom gradiću odrubljena plastična glava visi sa prozora, stakla su zamrljana krvlju, a policijske trake su oblepljene na kući. Vlasti kažu da ne mogu da nateraju vlasnika da ukloni te detalje jer njima niije uvredio nikog

  • 2

Vlasnik kuće u američkom gradiću Čisni u Južnoj Karolini napravio je bizaran eksterijer na svojoj kući. On je okačio odrezanu plastičnu okrvavljenu glavu na prozoru svoje kuće, stakla je zamrljao crvenim mrljama koje liče na krv.

Pored toga, ulaz je ogradio žutim policijskim trakama, a na prilazu kući kredom je na asfaltu iscrtao obris tela i ogradio ga trakama, kao nakon  uviđaja. U bašti je svako drvo posečeno, uklonjena je fontana u dvorištu, a u bašti mu wc šolja služi kao saksija.

Neobičan dizajn eksterijera uznemirio je komšiluk, koji je alarmirao lokalne vlasti. Međutim, zvaničnici kažu da nemaju mogućnost da nateraju vlasnika da posklanja bizarne detalje na kući jer svojim ukrašavanjem doma nije uradio ništa nepristojno. Jedino što je vlast uspela da izdejstvuje jeste nalog da vlasnik ukloni plastičnu ruku koja pokazuje komšijama srednji prst.

Otac vlasnika kuće Džeri Bejli kaže da njegov sin ima pravo da uredi kuću i dvorište po svom ukusu i poručio je komšijama "da gledaju svoja posla".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • lana

    13. jul 2013 | 02:04

    I ioopet nenormalna Amerika, isprali im mozak brza hrana i forenzicke serije

  • Nina

    11. jul 2013 | 11:49

    Jeste cudno ali njegova kuca, njegova stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA