Bacila bebu kroz prozor, dete udario auto!

Kineskinja za koju se kaže da je frizerka po imenu Žang porodila se u kupatilu stana na drugom spratu koji deli sa desetak ljudi, a zatim je spakovala bebu u torbu i bacila je na kolovoz

  • 2

Osamnaestogodišnja majka bacila je svoju bebu kroz prozor zgrade nakon čega je devojčicu na kolovozu pregazio automobil, preneli su kineski mediji danas.

Na snimku sigurnosnih kamera, koji je emitovala lokalna televizijska stanica, vidi se kako torba sa bebom pada na kolovoz nakon čega jedan automobil prelazi preko nje.

Zločin se dogodio u gradu Harbin u provinciji Hejlongđang na severoistoku Kine, navodi AFP.

Majka, za koju se kaže da je frizerka po imenu Žang - porodila se u utorak u kupatilu stana na drugom spratu koji deli sa desetak ljudi, preneo je provincijski zvanični list "Šenguo".

Ona se danas popela stepenicama do prozora između drugog i trećeg sprata zgrade i bacila svoju ćerku.

Nije poznato da li je beba nastradala kada je pala na zemlju ili od udara automobila, ali zna se da nije pokazivala znake života kada je radnik obezbeđenja primetio krvavu torbu na ulici i pozvao policiju.

Žang je osumnjičena za ubistvo s umišljajem i prebačena je u bolnicu gde joj je, kako navodi list "Šenguo", majka vidno potrešena rekla:

"Kako si mogla da uradiš to, to je ubistvo!"

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA